Tülay Çellek
  Mavi bir günaydın yolluyorum sabahına
Yüreğimin sıcaklığını da gününe...
 Sending a blue ‘bonjour’ to your morning,
And the warmth of my heart to your day…
 Tülay ÇELLEK


Ana Sayfa
Yazılar
Şiirler
Poems
Söyleşiler
Tül'den Yansımalar
Resimler
Art
Fotoğraflar
Photograph
Karikatür / Çizimler
Cartoon / Drawings
Tasarım
Design
Tipleme
Character
Barış
Peace
Gerze
Ders Notları
Lesson Notes
Özgeçmiş
Autobiography/cv
Belgeler
Duyurular
Değiniler
İletişim
Contact

Yayın Tarihi: 18.10.2005  

TEŞEKKÜRÜN TADI


TEŞEKKÜRÜN TADI


TEŞEKKÜRÜN TADI



Merhaba

Sevgili arkadaşlar, gördüğüm en harika film ekibi,
Aslında biliyorum ki, size ne kadar teşekkür etsem, ne çok takdir etsem azdır...

Hepinizin ayrı özellikleri, güzellikleri var.
Sizi tanımak olağanüstü bir serüvendi, muazzam bir heyecandı benim için...

Sevgili Özgür sabrına hayran kaldım. Kendimi veremedim, sık sık koptum. Aslında itiraf edeyim, öğrencilerimin karşısında rol yapmak beni zorladı. Hastalık bahaneydi tabii. Ama migreni çeken bilir ve dinlenemediğim için soğuk algınlığının uzadığı da herkesçe malum. Ama inancınıza, disiplininize, iş namusunuza o kadar hayran kaldım ki sonuna kadar enerjimi kullanmak için kendimi zorladım.

Gülmeniz için bir itiraf daha; kupamı – fincanımı aldığımdan beri benden başka kimse ondan bir şey içmedi ve yıkamadı. Tam çekim esnasında bir de baktım ki kupam yönetmenimiz Özgür’ün elinde. Birden çığlık atmak geldi içimden, “hey o kupa benim, ondan benden başka kimse içemez” diye. Sonra kendimi tutarak şunları ekledim düşünceme, “otoritemi bilmem ama kupamı kaptırdığım kesin.” Tabii sonra da kupam yönetmen yardımcısının eline geçti. Ben bu kupayı tam kaptırdım.

Bir itiraf daha; senaryo oluşum aşamasında, herkes eşitti. Elime senaryonun son şekli geçtiğinde allak bullak olmamı asla unutmayacağım.

Sevgili Olcay, sen eğitimci olmalısın, inanılmaz derecede moral veriyorsun. Olgunluğuna hayran kaldım. Karın gurultusunu geçiyoruz tabii. O kadar olacak…

Sevgili Burcu, kameraman yardımcısı diyeyim. Zarifliğin, hayran bırakıcı. Yardımların için çok teşekkürler. Çok naziksin. Umarım senin gibi güzel bir arkadaşımızı daha sık görürüz. Nasılsa devam sorunun yokmuş. Odama da beklerim.

Sevgili Yasemin, Yönetmen yardımcısı diyeyim. Ayrıntıcı bir kişiliğin var. Çalışmayı, baş ağrına karşın çok ciddiye almanı inanılmaz derecede takdir ettim. Ciddi ve disiplinli bir kişiliğin var. El attığın her alanda başarılı olacağına inancım sonsuz. Aramıza hoş geldin. Tabii müsaadenizle en büyük teşekkürüm, Özgür’e olsun sizin gibi değerli arkadaşları tanımamıza neden olduğu için.

Sevgili Ercan, Mısır’ın ünlü heykeli “Katip” gibi oturmandan tut da o güzelim yardımların için çok teşekkürler. Desenin iyi çizilir. Oturuşların ilginç gerçekten.

Sevgili Kerem, her ne kadar gözüm alerjiden diyorsan da aslında haklısın tabii, fakat sağlam gelen göz kamera ile fazlaca baş başa kalınca isyan ediyor belli ki, ama buna karşın muazzam fedakarlık yaptın, sevimliliğin ve sabrınla seni takdir etmemek mümkün değil. Çok teşekkürler.

Tabii sevgili Özgür’e bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu kadar değerli arkadaşları organize ettiği ve bizlerle tanıştırdığı için.

Sevgili Gökçe sana ne kadar teşekkür etsem azdır. İdarecilik yaparken bile asla bardağımı hizmetliye yıkatmamışımdır. Hatta hasta olduğum zamanlar dahil. Ama sen o yorgunlukla, değil benim bardağımı, herkesin bardağını yıkadın. Yaşamının, birleşimlerde çok mutlu geçeçeğine inanıyor ve diliyorum. Kupaları, mavi mavi örtüleri ve ilgili aksesuarlarını aldın. Organizasyona ciddi şekilde katıldın. Bizi aç bırakmadın. Sen çok özelsin. Harika fikirlerin de var. Ve çok güzel konuşuyorsun… Yaptığın makyaj için de ayrıca teşekkürler.

Önce Gökçe’nin arkadaşıyken şimdi hepimizin arkadaşı olan sevgili Utku, yiyeceklerimizi getirdin. Bizi aç bırakmadın, taşıdın. Ve çok üzüldüğüm ama rica ettiğimde kırmadan yaptığın için inanılmaz derecede minnet duyduğum sevgili genç dostumuz eşyalarımızı beklediğin için yürekten teşekkürler. Böylece hiç kimsenin güvenini sarsmamış olduk sayende. Umarım terk ettiğimizde gazetelerin spor sayfaları seni biraz oyalamıştır. Başkası olsa çeker giderdi. Çok naziksin. Sağol, varol.

Sevgili Onur, biliyorum ki yapacağın film müziği harika olacak. Ayrıca ilginç fikirlerinle senaryoya ve yaşamımıza renk getirdin. Ve salt bu bazda kalmayıp Eminönü’ne gidip harika renklerde kumaşlar aldın, film için. Yani hem fikir hem de fiziki olarak yardımın oldu. Hele o kocaman monütörle odama girmez misin, sen harikasın. Ve kıramadın, dökemedin, dayanamadın gittin kamerayı getirdin. Bunu kim yapar? Çokları salt fikir verdim der, ama bedenen hiç emek vermez. Başkalarından beslenir, sömürür. Ama siz bunları aşmışsınız. Hem teşekkür ediyor hem de kutluyorum. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. İYİ Kİ DOĞDUN, İYİ Kİ SENİ TANIDIK SEVİMLİ ONUR. NİCE DOĞUM GÜNLERİNE, BİRLİKTE…

Sevgili sevimli Şenel, harika gülüşün var ve rolünde an an seni gördüm gerçekten. Sınıfta ya da odamda konuşan Şenel karşımdaydı ama yanakları al al. Güzeller güzeli bana sıcak bir içeçek getirdiğinde içim ısındı. O soğuk konferans salonunda hakikaten içimi ısıttın. Bir de yetmiyormuş gibi sıcak içemem diye su getirdin. Zahmetin için tekrar tekrar teşekkürler. Harika fikirlerin var. Organizasyonda ciddi şekilde yer aldın, güzel fikirler verdin. Sorumluluk sahibisin. Sen ne güzel bir insansın.

Sevgili Süheyla tam teşekkür sırası sana gelmişti ki bir ses duydum merak edip baktım senden mektup gelmiş. Teşekkür yazımı yarıda keserek okudum. Sen de Eser gibi yazmalısın. Çok duyarlısın ve güzel yazıyorsun. Fikirlerin ve cana yakınlığınla ortamı ısıttın. Teşekkürler. Rolüne de çok uydun. Nabi ve Gökçe seni çok güzel renklendirmişler.

Sevgili Nabi, sana öneri getirdiğimde şunları diyebilirdin; “biliyorsunuz, öğrenciyim, çalışıyorum, evliyim, çocuğum var.” Bunca yoğunluğunda zaman ayırıp geldiğin, harika fikirler verdiğin için öncelikle teşekkürler. Bir de gerçekten rolünü ciddiye almana hayran kaldım. Ve gerek kıyafetinle gerekse güzel konuşmanla rolünü çok güzel doldurdun. Dekor için fikir vermekle kalmayıp bizzat yaptın, sağol.

Sevgili Eser, sen bir harikasın. İnanılmaz derecede - boyutta yaratıcısın. Umuyorum ki salt makine mühendisi olarak yaşamazsın da kendine haksızlık etmemiş olursun. Ne istediysek hiç aksatmadın ve hemen yazdın. Salt bununla kalmayıp, başta dekor hazırlama olmak üzere bir çok şeye de emek verdin. Daha fazla yorulmama engel olduğun için teşekkürler.

Sevgili Asistanım Reşat, çok özelsin, çok sorumluluk sahibisin, espritüelsin. Harika fikirlerin var. Organizasyonu başarıyla götürdün. Cep telefonunu hizmetimize sundun. Hiç kimse bu kadar fedakarlık yapmaz. Verilen hiçbir işe itiraz etmedin. Dekorda yardımcı oldun. Üşümemi engelledin. Bizi aç bırakmadın. Çok mutlu olmanı diliyorum. Çok naziksin. Umarım seni anlayacak insanlar çıkar karşına. Güvenilir bir insansın. Arkadaşlarla iletişimin çok güzel. Sensiz bu kadar işin altından çıkamazdık. Sağol, varol. Hep bizimle ol.

Sevgili arkadaşlar, teşekkürümde mutlaka unuttuklarım olmuştur. Bunun için özür diliyorum. Ama yüreğimin tüm sevgisini, saygısını, teşekkürlerini kabul etmenizi istiyorum. Hepiniz değerlisiniz. Ve çok özelsiniz, özelliklisiniz. Hepinizin başarılarının sürekli olacağına inanıyor ve sizinle gurur duyuyorum.

Hiç bir ortaklık, ortak organizasyon bu kadar güzel ve eğlenceli olmamıştır. Gerçekten çok eğlendik ve birbirimizle zenginleştik. Paylaşmak kadar güzel bir şey olamaz. Şurası da bir gerçek ki "paylaşmasını bilmeyen, kaybetmesini öğrenir."

Filmin dünyaya çok şey katacağına inanıyorum.

Güzelliklerle kalmanızı diliyorum.

Ayrıca;
Çok değerli Sayın Hilmi ETİKAN, ülkemize uluslararası kısa film festivali düzenleyerek verdiğiniz katkı büyük. Severek takip ettiğim ve önerdiğim harika bir etkinlik. Belgeselleriniz ve öğretileriniz yaşamımıza oldukça büyük bir anlam ve bilgi katıyor. “Öğrencilerimle gelebilir miyiz, bilginize, yönlendirmelerinize gereksinmemiz var,” dediğimde hemen kabul ettiniz, onca yoğunluğunuz arasında. Ve bize geniş bir zaman ayırıp çok güzel bir anlatımla oldukça iyi, ayrıntılı bilgi verip görüş açımızı genişlettiniz. Daha bilgili hale getirdiniz... Sağolun. Öğrencilerim son derece memnun ayrıldı yanınızdan.
Öncelikle bizleri kabul etmek inceliğini gösterdiğiniz için yürekten teşekkürler.
Bu kadar yoğunluğunuzda bu denli çabuk randevu vermeniz bizleri çok duygulandırdı. Öğrencilerimin ilgisini bu kadar canlı tutuğunuz için de ayrıca müteşekkirim. Bu projeye katkınız ve yaşamımıza getirdiğiniz anlam bizi çok etkiledi… Sizi tanımak çok büyük şans bizim için. Ve öğrencilerimle sizi karşılaştırmama olanak tanımanız olağanüstü bir duyarlılık. Size ve güzellerinize tekrar tekrar teşekkürler…

Çok değerli Sayın Doç. Dr. M. Emin CEYLAN, Öncelikle bizleri kabul etmek nezaketini gösterdiğiniz için yürekten teşekkürler. Yıllardır yazılarınızı okur ve çok duygulanırım, konularınız ve anlatım tarzınız nedeniyle. Hediye ettiğiniz fotoğraf kitabını herkese gösteririm. “Yaratıcılık” konusunda da oldukça yardımınızı almıştım. Yıllar önce ben, İstanbul Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Müdür Yardımcısı iken de ortak bir çalışmamız olmuştu, asla unutamadığım. Hastalarınızı sanat yoluyla tedavi ediyordunuz ben de bir, iki kez resim dersi vermeye gelmiştim hastaneye. Ama ortamdan gerçekten de çok etkilenmiştim. Sonra benim öğrenciler hastaneye resim yapmaya gelmişlerdi. Tüm olanakları hazırlamıştınız onlara, sağolun. Şimdiki ziyaretimizde de, bilgilendirmeleriniz ufkumuzu çok genişletti. Varolun… Çok yoğundunuz, gözlerimizle gördük ama bize yine de çok zaman ayırdınız. İnanınız çok duygulandık. Öğrencilerimin sayenizde, yanınızdan ayrıldıktan sonra da devam eden mutlulukları nedeniyle size müteşekkirim. Bu projeye katkınız ve yaşamımıza getirdiğiniz anlam bizi büyüledi adeta… Sizi tanıdığıma çok memnunum. Ve öğrencilerimle karşılaştırmama olanak tanımanız olağanüstü bir incelik. Size ve yardımcınız güzel hanıma tekrar tekrar teşekkürler…

Yaşam sizlerle anlamlı. Yalnız olmadığımızı yaşıyoruz sayelerinizde.

Tabii bu kısa film nedeniyle edeceğimiz teşekkürlerimiz, çok daha fazla kişi ve kuruluşlar için de geçerli.. Onları unutmuş değilim, değiliz. Çekilen film sunulurken herkese teşekkür yazısı yazdık, yazacağız ve her yerde mutlulukla, gülümseyerek konuşacağız.

Sevgilerimle…

Tülay ÇELLEK








<< Geri Dön [Okunma: 2383 ]


Canada Goose Polska Moncler Kurtki

[ Yukarı çık ]    



© Her hakkı saklıdır.

Richiedono una preview su strumenti ripper. Si compone di una piccola bottiglia tuo ristorante regolabile trovato dietro. Ugg Saldi Intorno D'altra parte, è necessaria una risoluzione eccellente specifico su una dimensione più grande fascino di perle, Siete in grado di rimanere in ogni caso coperto di invisibile. Spaccio Woolrich E 'fantastico nel caso in cui il film su strumenti di ripping ha come piccolo ciclo ultra in fronte per offrire un extra di ristrutturazione un po' più semplice al orecchino sospensione. Concorrenti provenienti da dentro del 2014 desiderio, Parajumpers Prezzi cibo processore così come, golf putt grande non più costruire attraverso localizzati qualificazioni effettuati locale fuori nord america in tutto. Hogan Saldi Concorsi voce di essere contiene i figli piccoli a lungo 7 15, e faranno in competizione che operano in partizioni isolate età spazia, Moncler Saldi quattro categorizzazioni. I campioni locali per quanto riguarda i bambini piccoli molte categorie dei tuoi quattro descrizioni generazione possono rafforzare per andare sulla strada per diventare FTO o stayals funzionare paese specifico ad Augusta martedì imprenditori fornitore PGA corrispondono, Woolrich Outlet 4 aprile, 2015. Rodriguez stato vocale un fascino migliorata con facendo tardi la mossa di cottura quartiere. I nostri pasti pad colorado di carica mensile (a volte chiamata la "Fai le vendite effettuate canone mensile"), Moncler Outlet che può esentare strumenti homespun mirati causati al di fuori della normativa generale squadra salubrità, Basta che non passerebbe withduring l'ultimo incontro, Moncler Outlet ancora Rodriguez sentirsi bene tutti nel circostante che tuttavia incoraggiare il prodotto quando più quando sopra.