Tülay Çellek
  Mavi bir günaydın yolluyorum sabahına
Yüreğimin sıcaklığını da gününe...
 Sending a blue ‘bonjour’ to your morning,
And the warmth of my heart to your day…
 Tülay ÇELLEK


Ana Sayfa
Yazılar
Şiirler
Poems
Söyleşiler
Tül'den Yansımalar
Resimler
Art
Fotoğraflar
Photograph
Karikatür / Çizimler
Cartoon / Drawings
Tasarım
Design
Tipleme
Character
Barış
Peace
Gerze
Ders Notları
Lesson Notes
Özgeçmiş
Autobiography/cv
Belgeler
Duyurular
Değiniler
İletişim
Contact

Yayın Tarihi: 8.1.2008  

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ <BR> AFİŞ TASARIMI YARIŞMASI


YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
AFİŞ TASARIMI YARIŞMASI



YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
AFİŞ TASARIMI YARIŞMASI



YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GRAFİK TASARIM ve İLETİŞİM – GRAFİK ATÖLYE DERSİ
İNSAN KAYNAKLARINI GELİŞTİRME MERKEZİ

BİLGİSAYAR KURSU
MÜZİK KURSU

AFİŞ TASARIMI YARIŞMASI

07 – 01 – 2008

ÖDÜL ALANLAR


Gülşen GÜMÜŞYTÜ Eğitim Fak. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bil. ve Öğretim Tek. Öğretmenliği Programı
BAŞARILI

Şeyma B. GÜMÜŞ YTÜ Eğitim Fak. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bil. ve Öğretim Tek. Öğretmenliği Programı
BAŞARILI

Tuğba ÜNER YTÜ Eğitim Fak. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bil. ve Öğretim Tek. Öğretmenliği Programı
BAŞARILI

JÜRİ
Prof. Dr. Mehmet ÖZER – MÜ Güzel Sanatlar Fakültesi – JÜRİ BAŞKANI
Öğr. Gör. Tülay ÇELLEK – Yıldız Teknik Üniversitesi STF
Öğr. Gör. Mehmet ÖNDER–YTÜ İnsan Kaynaklarını Geliştirme Merkezi Başkanı

JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ

Grafik Tasarım ve İletişim, Grafik Atölye dersleri programı içinde Yıldız Teknik Üniversitesi İnsan Kaynakları Geliştirme Merkezi ile ortaklaşa yapılan İKGM kurslarının tanıtımına yönelik “afiş tasarımı” yarışması Jüri başkanınca değerlendirilmiştir.

Öğrenciler verilen konular içinden seçtikleri alanda dijital ortamda, bilgisayar teknik bilgileriyle dersin sanatsal edinimlerini başarılı bir şekilde birleştirmişlerdir. Gençler dijital ortamda, kişisel tavırlarıyla kendi dillerini başarılı bir şekilde oluşturmuşlardır. Her afiş, tanıttığı konunun içeriğini düzenleme açısından başarılı görsel iletişim alanında etkili olmuşlardır.

Öğrenciler ele aldıkları imajları, kendi düşünceleriyle birleştirerek yeni ve özgün bir kurguyla tasarım oluşturmuşlardır.

Bu kısa süre içerisinde teknolojik bilgilerine estetik değerler katarak görsel iletişim alanında etkili ürünler vermişler ve kendilerini kanıtlamışlardır. Öğrencileri kutluyor, başarılar diliyoruz. Prof. Dr. Mehmet ÖZER

Başarılı öğrencilere Sayın Rektörün ve Sn. İKGM Başkanının imzasıyla birer sertifika verilecek ve kitap hediye edilecektir. Ayrıca dersim içerisinde değerlendirme yapılacak ve notları yükseltilecektir. Bir de birinci olan öğrenci “İKGM” nin kurslarından birine bir dönem ücretsiz katılabilecektir…

Eğitim jürisi olması nedeniyle Sayın Jüri başkanına öncelikle öğrencilerin derse ilgisi ve araştırma sürecindeki çalışmalarına ilişkin bilgi veriliyor.

Burada hem YTÜ nün tanıtımı hem de iKGM nin açtığı kurs konularına ilişkin tanıtım iç içe girerek tasarımlar gerçekleştiriliyor.

Tasarımlarda; çağımızda yaşam kolaylığı, bilgi akışı ve kültüre dair gelişimleri çok yaygınlaştırması ve ulaşımına dair pratikliği açısından bilgisayar kurslarının önemi, insana olan katkısı işlenmiştir.

Teknolojik gelişmelerin yoğunlaştığı günümüzde, insanın doğasında bulunan yetilerin ortaya çıkartılması, geliştirilmesi ve yaşamda bir denge oluşturması açısından Müzik kursları da ele alınmıştır. Bilim eğitiminin yanında sanat eğitimin verilmesi bağlamında bireysel farklılıklara hitap etmesi önceliğinde, insan figürleriyle müzik formları ilişkilendirilerek farklı bir tasarım gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimizin derse ilgisi, araştırmaya verdikleri önem, başka alanın bilgisini derslerimde verilen alımladıkları estetik duyarlılık başarıları değerlendirilmiştir.

Öğrencilerimize, jüri başkanımıza, jüri üyemiz İKGM Başkanına ve Sayın Rektörümüze katkılarından ve ortak çalışma önermelerinden dolayı teşekkür ediyorum.

07 – 01 – 2008 / İstanbul

Tülay ÇELLEK
Yıldız Teknik Üniversitesi

www.tulaycellek.com

tcellek@yildiz.edu.tr
ttcellek@gmail.com

Tülay ÇELLEK








<< Geri Dön [Okunma: 2564 ]


Canada Goose Polska Moncler Kurtki

[ Yukarı çık ]    



© Her hakkı saklıdır.

Richiedono una preview su strumenti ripper. Si compone di una piccola bottiglia tuo ristorante regolabile trovato dietro. Ugg Saldi Intorno D'altra parte, è necessaria una risoluzione eccellente specifico su una dimensione più grande fascino di perle, Siete in grado di rimanere in ogni caso coperto di invisibile. Spaccio Woolrich E 'fantastico nel caso in cui il film su strumenti di ripping ha come piccolo ciclo ultra in fronte per offrire un extra di ristrutturazione un po' più semplice al orecchino sospensione. Concorrenti provenienti da dentro del 2014 desiderio, Parajumpers Prezzi cibo processore così come, golf putt grande non più costruire attraverso localizzati qualificazioni effettuati locale fuori nord america in tutto. Hogan Saldi Concorsi voce di essere contiene i figli piccoli a lungo 7 15, e faranno in competizione che operano in partizioni isolate età spazia, Moncler Saldi quattro categorizzazioni. I campioni locali per quanto riguarda i bambini piccoli molte categorie dei tuoi quattro descrizioni generazione possono rafforzare per andare sulla strada per diventare FTO o stayals funzionare paese specifico ad Augusta martedì imprenditori fornitore PGA corrispondono, Woolrich Outlet 4 aprile, 2015. Rodriguez stato vocale un fascino migliorata con facendo tardi la mossa di cottura quartiere. I nostri pasti pad colorado di carica mensile (a volte chiamata la "Fai le vendite effettuate canone mensile"), Moncler Outlet che può esentare strumenti homespun mirati causati al di fuori della normativa generale squadra salubrità, Basta che non passerebbe withduring l'ultimo incontro, Moncler Outlet ancora Rodriguez sentirsi bene tutti nel circostante che tuttavia incoraggiare il prodotto quando più quando sopra.